OʻQUV ISHLARI BO’YICHA DIREKTOR OʻRINBOSARLARI KASBIY MAS’ULIYATINI RIVOJLANTIRISHNING MUHIM SHARTLARI - Xurramov Anvar Vafokulovich (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2026)
Maktabda oʻquv ishlari boʻyicha direktor oʻrinbosarlari kasbiy mas’uliyatini rivojlantirish ta’lim boshqaruv tizimining muhim yo‘nalishidir. Ular o‘z faoliyatida mas’uliyatli, yetakchi, innovatsion fikrlovchi shaxslar sifatida shakllanganda, maktabda boshqaruv madaniyati, ta’lim sifati va jamoaviy muhit sezilarli darajada yaxshilanadi.