O‘ZBEKISTON BOSHLANG‘ICH TA’LIMIDA DIFFERENSIAL O‘QITISHNING HOLATI VA MUAMMOLARI - Qarshiyeva Go‘zal Tovboy qizi (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekistonda boshlang‘ich ta’lim jarayonida differensial (tabaqalashtirilgan) o‘qitishning dolzarbligi, amaldagi holati, asosiy muammolari hamda ularni bartaraf etish bo‘yicha takliflar yoritilgan. Shuningdek, o‘qituvchilarning metodik tayyorgarligi, o‘quv dasturlarining mosligi va ta’lim tizimida individual yondashuvni rivojlantirish zaruriyati tahlil qilinadi.