ELEKTRON O‘QUV VOSITALARI ORQALI O’QUVCHILARNING O‘QISHGA QIZIQISHINI OSHIRISH IMKONIYATLARI - Fayziyev Mirzaali Asfandiyorovich; Olimjonova Ruxshona Ikromovna (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2025)
Maqolada elektron o‘quv vositalarining oʻqishga bo‘lgan qiziqishni oshirishdagi o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Tadqiqot davomida o‘quvchilarning motivatsiyasini kuchaytirish, mustaqil ta’lim olish ko‘nikmalarini shakllantirish hamda o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi interaktiv muloqotni rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi.