UZLUKSIZ TA’LIM TIZIMIDA PEDAGOG-PSIXOLOGLARNING INNOVASION KOMPETENTLIGINI TAKOMILLASHTIRISH - Safarovich, Qodirov Obid; Jumaboyevich, Suyunov Ochil; Maxmaisoyevich, Shonazarov Asror (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada uzluksiz ta’limning innovasion sohasida pedagog-psiloglarning innovasion kompetentligini shakllantirishni boshqarishning mohiyati va tuzilishi hamda uni amalga oshirish uchun ta’limni modernizasiyalash loyihalari va dasturlarini yaratish yo’llari ko’rsatib berilgan.