NOGIRON FARZANDLAR UCHUN TO‘LAQONLI HAYOT TARZINI YARATISH MAQSADIDA OTA-ONALAR VA MAHALLA MUTASADDILARINING BILIM, KO‘NIKMA VA MALAKALARINI RIVOJLANTIRISH - Musurmonova, O.M.; Umaraliyeva, M.A. (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqola nogiron farzandlar uchun to‘laqonli hayot tarzini yaratish maqsadida ota-onalar va mahalla mutasaddilarini uzluksiz malaka oshirish masalalariga qaratilgan. Mualliflar nogiron farzandlar uchun ota-onalar va mahalla mutasaddilarini uzluksiz malaka oshirishi bo‘yicha o‘z fikr va mulohazalarini berib o‘tgan.