MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA O‘YINLAR TEXNOLOGIYASI - Mavjuda, Nigmatova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida o’yinlar texnologiyasi yoritilib berilgan. Maktabgacha yoshdagi bolalarning nutqini o‘stirish ko‘nikmalarini rivojlantirish shu bilan birgalikda ongini o‘stirish haqida fikrlar bildirilgan.