O‘ZBEK XALQ ERTAKLARINI O‘QITISHDA “BOOK CREATOR” DASTURIDAN FOYDALANISH (“Zumrad va Qimmat” ertagi misolida) - SALI QIZI, QURBANIYAZOVA ZULQUMAR (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya. Maqolada muhim tarbiyaviy ahamiyatga ega bo‘lgan ertak janrini o‘qitishda ta’lim resurslaridan foydalanish yuzasidan tavsiyalar berilgan. Shuningdek, o‘quvchilarga ertak janrini o‘rgatishda virtual manbalarning ahamiyati hamda ular asosida xorijiy manba va tajribalaridan foydalanish orqali yoshlar tafakkurini shakllantirish masalalari ilmiy-metodik tahlil qilingan.