TALABALAR PSIXOLOGIK SALOMATLIGIGA TA’SIR KO‘RSATUVCHI PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK OMILLAR TAHLILIGA DOIR - Yunusovich, Axrorov Voris (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqola oliy ta’lim muassasi talabalari psixologik salomatligiga ta’sir ko‘rsatuvchi omillarni tadqiq etishga bag‘ishlangan bo‘lib, unda psixologik salomatlik atamasiga doir ta’riflar tahlil qilingan. Bundan tashqari oliy ta’lim muassasalari talabalarining psixologik salomatligiga ta’sir ko‘rsatuvchi psixologik-pedagogik omillar tavsiflanib, tadqiqot davomida olingan natijalar tahlili keltirilgan.