DIALOGIK TALQINDA MUROJAAT STILIZATSIYASI - Sa’dulla Gaipovich , Matyakupov (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya: Maqolada she’riyatda dialog va monolog tabiati, badiiy nutq shakllarining she’r poetik strukturasiga ta’siri masalasi nazariy umumlashtiriladi. Muallif – matn – kitobxon munosabati lirikada badiiy kommunikatsiyani vujudga keltirishi muayyan ijodkorlar misolida tahlil qilinadi