BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING MA’NAVIY TARBIYASIDA AXBOROT TEXNOOGIYALARINING O‘RNI: BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING MA’NAVIY TARBIYASIDA AXBOROT TEXNOOGIYALARINING O‘RNI - Safarovna, Qulmurodova Sayyora; Shavkat, Ahmadov (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annatatsiya: Ushbu maqolada bugungi kundagi yosh oilalar farzandlarini zamon bilan hamnafas bo‘lishi maqsadida axborot-texnologiyalarini mukammal bilish uchun sharaoit yaratib berayotgan ota-onalar haqida boradi.