PEDAGOGLARNI UZLUKSIZ KASBIY RIVOJLANTIRISHDA AXBOROT-METODIK QO‘LLAB-QUVVATLASHNI AMALGA OSHIRISH SHAKLLARI - Amonqulovich, Shakarov Axror; Xoʻdoyberdi qizi, Eshmurodova Dilrabo (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya: Ta’limdagi yangiliklar va ularning pedagoglarni uzluksiz kasbiy rivojlantirishda turli xil shakllarining oʻrni haqida soʻz boradi.