BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING O‘QUV VA KOGNITIV KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHGA YO‘NALTIRILGAN MUSTAQIL ISHLARNI TASHKIL ETISH METODIKASI - Usmanovna, Raxmanova Maxsuda (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning o‘quv va kognitiv kompetensiyasini rivojlantirishga yo‘naltirilgan mustaqil ishlarni tashkil etish texnologiyalarini yoritib berish va bo‘lajak o‘qituvchilar tomonidan idrok qilinadigan mustaqil vazifalarni bajarish va amalda qullash zarurligi ko‘zda tutiladi.