ALISHER NAVOIYNING “HAYRAT UL-ABROR’’ DOSTONINI O‘QUVCHILARGA TUSHUNTIRISHDA QO‘LLANILADIGAN QIZIQARLI SAVOLLAR VA TOPSHIRIQLAR - Baxtiyor qizi, Sa’dullayeva Go‘zal; Avazovna, Axrorova Mahina (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya: Maqolada o‘quvchilarga “Hayrat ul-abror’’ dostonini oson va tushunarli tarzda tushuntirish va o‘quvchilarda doston haqida tushunchalarni hosil qilish, har xil qiziqarli savol va topshiriqlar orqali dostondagi chuqur g`oyani yetkiza olish va dostonda keltirilgan maqolatlar ma’nosini tushuntira olishga qaratilgan savol-topshiriqlar keltirilgan.