BO‘LAJAK O‘QITUVCHINING INNOVASION FAOLIYAT KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH STRATEGIYALARI - Eshbekovich, Usarov Jabbor (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya. Pedagoglarning kasbiy faoliyatini boshqarishning zamonaviy strategiyalari ustoz-shogird an’analari, innovasion faoliyat kompetensiyasining shakllanganlik darajasi, ta’lim jarayonidagi tez o‘zgaruvchan yondashuvlar talqini, zamonaviy o‘qituvchiga qo‘yilayotgan talablar, kasbiy faoliyat kompetentlikni baholovchi komponentlari hamda uni rivojlantirish tendensiyalariga bog‘liq. Maqolada ushbu masala yuzasidan fikr yuritiladi.