KIMYO O‘QITISH ASOSIDA FARMATSEVTIK TUSHUNCHALARNI SHAKLLANTIRISH METODIKASI - Jabbor kizi, Eshbekova Nargiza (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Oliy ta’lim muassasalaridagi ta’lim-tarbiya jarayonida talabalarning bilishga qiziqishini rag‘batlantirish, bilish ko‘nikmalari, tafakkuri, mustaqil bilim olish ko‘nikmalarini rivojlantirish va komil shaxsni shakllantirishda tilning leksik tizimini hisobga olgan holda kimyo o‘qitish asosida farmatsevtik tushunchalarni shakllantirish metodikasi muhim ahamiyat kasb etadi.