Ozon qatlami – hayot qalqoni 16 – sentyabr – xalqaro ozon qatlamini himoya qilish kuni - Amirqulovna, Sanayeva Raxima; Abdirazoqovna, Egamqulova Nodira (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqola tabiiy fanlarni o’qitishda o’quvchilarda ozon qatlami haqida va uni himoya qilish,bo’yicha tushunchalar berilgan.