BO’LAJAK OLIY MA’LUMOTLI MUTAXASISLARDA FUQAROLIK MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHNING AYRIM YO’NALISHLARI - Temir Olimov (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2020)
Ushbu maqolada bo’lajak oliy ma’lumotli mutaxasislarda fuqarolik madaniyatini shakllantirishning ma’naviy-axloqiy jihatlari aholi turmush tarzini farovonligini oshirish, fuqarolarning siyosiy va huquqiy madaniyati va saviyasini yuqori darajaga ko‘tarish, ularda fuqarolik madaniyatini shakllantirish yo’nalishlari haqida so’z boradi