OLIY TA’LIM MUASSASALARI TALABALARINING JISMONIY MADANIYATINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI: OLIY TA’LIM MUASSASALARI TALABALARINING JISMONIY MADANIYATINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Kuldashevich, Axmedov Furkat; Dilshod oʻgʻli , Turayev Doston (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Maqolada oliy ta’lim talabalari jismoniy madaniyatining muammolari ochib berilgan. Mavzuga oid olib borilgan ilmiy tadqiqot ishlari tahlil etilgan. Muammoning yechimlari yuzasidan tegishli tavsiyalar berilgan.