UMUMTA’LIM MUASSASALARI RAHBAR XODIMLARINING KOMMUNIKATIV KOMPETENTLIGI TA'LIM SIFATINI OSHIRISH OMILI SIFATIDA - Xasanovna, Umarova Nilufar (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada umumta’lim muassasalari rahbar xodimlarining kommunikativ kompetentligi ta’lim sifatini oshirishning muhim omili ekanligi, ta’lim islohotlari jarayonida uni rivojlantirish bilan bog‘liq muhim vazifalar to‘g‘risida mushohada yuritiladi.