BUTUN HAYOT DAVOMIDA TA’LIM OLISH G‘OYASINI AMALGA OSHIRISHDA PEDAGOGIKA MARKAZLARINING DOLZARB VAZIFALARI - ABDUKADIROVNA, ZAYNITDINOVA MASUDA (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Bizga ma’lumki, O‘zbekiston Respublikasi Prezidenti Shavkat Mirziyoevning 2022-yil 20-dekabr kuni Oliy Majlis va O‘zbekiston xalqiga Murojaatnomasida “Ta’lim sifatini oshirish — Yangi O‘zbekiston taraqqiyotining yakkayu yagona to‘g‘ri yo‘lidir, ushbu sohada boshlagan islohotlarimizni davom ettirishimiz, ta’lim dargohlariga borib, o‘qituvchi va murabbiylar bilan ko‘proq muloqot qilib, o‘quv-tarbiya ishlari sifatini oshirish bo‘yicha ular qo‘ygan masalalarni birgalikda hal etishimiz kerak”, “O‘quvchilarda erkin va kreativ fikrlashni, jamoada ishlash va muloqot ko‘nikmalarini shakllantirish zarur” deb ta’kidlab o‘tildi.