UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA BIOLOGIYA FANINI O‘QITISHDA O‘QUVCHILARDA KOGNITIV TADQIQOT FAOLIYATLARINI RIVOJLANTIRISH - Ahmadjonovna , Yunusova Navbahor; Murodullayevna , Ibodullayeva Dilorom; Rustamovna, Rahmonova Sitora (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada umumta’lim maktablarida biologiya fanini o‘qitishda darsdan tashqari mashg`ulotlarda kognitiv tadqiqotlarini rivojlantirishda tirik tabiat burchagini tashkil etish va uning tarbiyaviy ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan.