MILLIY DASTUR TALABLARI ASOSIDA O‘ZBEK TILINI O‘QITISHNING SAMARADORLIGI - Azizovna , Yuldosheva Saodat (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
ning Milliy o‘quv dasturi amaldagi davlat ta’lim standarti, o‘quv dasturlarini tanqidiy tahlil qilish hamda keng jamoatchilikning darsliklarning mazmuniga nisbatan bildirgan fikr-mulohazalari, ta’limning keyingi bosqichi hamda zamonaviy mehnat bozorining real talablari asosida, xorijiy davlatlarning ta’lim sohasida erishgan natijalarini inobatga olgan holda ishlab chiqildi.