AXBOROT-TAʼLIM MUHITI – PEDAGOGLARNI QOʻLLAB- QUVVATLASHNING PEDAGOGIK SHARTI - Amankulovich, Xujakulov Sherzod; Dilrabo, Eshmurodova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada axborot-taʼlim muhiti elektron axborot-ta’lim muhitini yaratish va joriy etish texnologiyalari, uzluksiz kasbiy rivojlantirishning oʻquv, metodik, ilmiy, axborot, integrativ va texnologik komponentlar tizimi, uning mazmuni va mohiyati tegishli manbalar asosida keng yoritilgan hamda mualliflik qarashlari bayon qilingan. Shuningdek, axborot-taʼlim muhitining xalqaro maydonda faoliyat koʻrsatayotgan platformasi oʻrganilgan va tahlil qilingan.