TALABALARNING METODIK TAYYORGARLIGINI TARKIB TOPTIRISHDA MUSTAQIL TA`LIMNING O‘RNI. - Mamaniyozovna , Xudoyqulova Shaxlo (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Bilimlarni mustaqil ravishda egallashga intilish - talaba faoliyatining ta'lim muassasasidagi eng ajralib turadigan xususiyati, mustaqil o‘qib bilim orttirish asosi hisoblanadi. Mustaqil o‘qib bilim orttirish talabalarning mustaqil tayyorgarlik ko‘rinishi demakdir.