PEDAGOGLARNING UZLUKSIZ KASBIY RIVOJLANTIRISH VA MALAKA OSHIRISH JARAYONINI TASHKIL ETISH - Rustamovna, Xudoyberdiyeva Janona (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Uzluksiz ta’lim kadrlar tayyorlash tizimining asosi, O‘zbekiston Respublikasining ijtimoiy – iqtisodiy taraqqiyotini ta’minlovchi, shaxs, jamiyat va davlatning iqtisodiy, ijtimoiy, ilmiy – texnikaviy va madaniy ehtiyojlarini qondiruvchi ustuvor soha bo‘lib, ijodkor, ijtimoiy faol, ma’naviy bosh shaxsning shakllanishi va yuqori malakali raqobatbardosh kadrlarning tayyorlashi uchun zarur shart – sharoitlarni yaratadi.