O‘QUVCHILARDA VATANPARVARLIK G‘OYALARINI SHAKLLANTIRISHDA AJDODLARIMIZ MEROSI. - Daminovna , Xudayberdiyeva Charos (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya:Ushbu maqolada o‘quvchilarda vatan ravnaqi g‘oyalarini shakllantirishning mazmun mohiyati, shakl va metodlari bayon qilingan. O‘quvchilarda vatan ravnaqi g‘oyalarini shakllantirishda ajdodlarimiz merosidan foydalanish pedagogik shartlari tahlil qilingan. O‘quvchilarda ajdodlarimiz merosidan foydalanishga oid metodik tavsiyalar berilgan.