ПЕДАГОГНИНГ МАЪНАВИЙ ВА ИНТЕЛЛЕКТУАЛ САЛОҲИЯТИНИ ОШИРИШГА ИННОВАЦИОН ЁНДАШУВ ЗАРУРЛИГИ - ҲАЙДАРОВ, Комил (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Аннотация.Ушбу мақолада “Инсонга эътибор ва сифатли таълим йили”да таълим ислоҳотлари доирасида ўқитувчининг маънавий қиёфаси, педагогик маҳоратини ошириш жараёнларига қўйилаётган талаблар, малака оширишга инновацион ёндашув, мустақил малака ошириш масалалари ҳақида мушоҳада юритилади, тавсиявий мазмундаги хулосалар баён қилинади.