BIOLOGIYA DARSLARIDA LOYIHAGA ASOSLANGAN O‘QITISH TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Tolkunovna, Xashimova Xadiqa (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqola biologiya darslarida loyihaga asoslangan o‘qitish texnologiyalaridan foydalanish masalalariga bag‘ishlangan bo‘lib, unda muallifning biologiya fanini o‘qitishda darsda, darsdan va sinfdan tashqari ishlarda o‘quv va ijodiy muammolarni hal etishda tadqiqot xarakteridagi loyihalar texnologiyasidan foydalanish bo‘yicha fikr-mulohazalari bayon qilingan.