O‘YIN FAOLIYATI ASOSIDA BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING KOMMUNIKATIV TA’LIM HARAKATLARINI RIVOJLANTIRISH - Jamshedovna, Xamidova Diyora; Asfandiyorovich, Fayziyev Mirzaali (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining kommunikativ ta’lim harakatlarini rivojlantirishda o‘yin faoliyatining ahamiyati haqida fikr yuritilgan va ularni shakllantirish boʻyicha olib borilgan tadqiqotlar tahlil qilingan.