MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA JISMONIY TARBIYA VA SPORT - o‘g‘li, Abdullayev Navro‘z Alisher; Ilhomovich, Ashurov Bahrom; o’g’li, Hasanov Faxriddin Farxod (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada Jismoniy tarbiya nuqtai nazaridan Maktabgacha yoshdagi bolalarda jismoniy tarbiya va sport shu kunning va kelajak avlodni tarbiyalashda eng dolzarb muammolari yoritilgan.