МУСИҚИЙ ТЎГАРАКЛАР ВОСИТАСИДА ЎҚУВЧИ ЁШЛАРНИ БАДИИЙ-ЕСТЕТИК ТАРБИЯЛАШНИНГ ЗАМОНАВИЙ ШАРТ- ШАРОИТЛАРИ - Қурбонович, Утанов Уткир; Абдурахмонович, Абдусаматов Анвар (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Аннотация. Ушбу мақолада умумий ўрта таълим мактабларида мусиқий тўгаракларининг ташкилий масалалари баён этилган. Мақолада умумий ўрта таълим мактабларида мусиқий тўгараклар воситасида ўқувчи ёшларни бадиий-естетик тарбиялашнинг замонавий шарт-шароитлари ёритиб берилган.