MATEMATIKA DARSLARINI INTERFAOL USULDA TASHKIL ETISHDA O‘QITUVCHI TAYYORGARLIGIGA QO‘YILADIGAN TALABLAR - Kamola, Umirova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada matematika darslarini interfaol usulda tashkil etish, interfaol darslarga qo‘yiladigan talablar , o‘qituvchiga interfaol darslarni tashkil etishga qo‘yiladigan talablar haqida so‘z boradi.