BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA XXI ASR KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH USULLARI - Karshiyevna, Tolipova Tursuntosh; Dildora , Ximmatova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya Ushbu maqola har bir o‘quvchini turli muammolar yechimida matematika, muhandislik va fan yutuqlaridan foydalana olish bo‘yicha innovatsion tafakkur va tajriba vositalari bilan ta’minlash usullari haqida fikr yuritilgan.