UZLUKSIZ KASBIY TA’LIM VA UZLUKSIZ MALAKA OSHIRISH MASALALARI - G‘ulomjon o‘g‘li, To‘xtasinov Muhammadjon (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Maqolada usluksiz kasbiy ta’lim va uning rivojlanishi, uzluksiz malaka oshirish tizimining isloh qilinishi va istiqbollari, xalq ta’limi xodimlari uchun yaratilayotgan elektron platforma imkoniyatlari haqida so‘z boradi.