TARIX O‘QITUVCHILARINING O‘ZINI O‘ZI UZLUKSIZ KASBIY RIVOJLANTIRISH ZARURIYATI VA TAMOYILLARI - SUYUNOV, A.G‘. (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada tarix o‘qituvchilarining o‘zini o‘zi uzluksiz kasbiy rivojlantirish zaruriyati va tamoyillari keng yoritilgan.