INKLYUZIV TA'LIM: GENEZISI, AMALGA OSHIRILISH MUAMMOLARI VA ISTIQBOLLARI. - Ilxom o‘g‘li , Suvankulov Umid (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta`limda inklyuziv ta`limni tashkil etishdagi muammo va yechimlar keltirilgan. Maktabgacha ta`limda sog`lom bolalar bilan bir qatorda imkoniyati cheklangan bolalarga birgalikda ta`lim-tarbiya berish yo‘llar ko‘rsatiladi.