IMKONIYATI CHEKLANISHNI KELTIRIB CHIQARUVCHI VA SHAXS RIVOJLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI IJTIMOIY VA BIOLOGIK OMILLAR - Mardonovna , Soleyeva Dilshoda (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola imkoniyati cheklanisgni sabablari, hozirgi kunda jamiyatdagi imkoniyati cheklangan shaxslarga nisbatan munosabat hamda ijtimoiylashuv jarayoniga qaratilgan. Ushbu maqola ruhiy va jismoniy imkoniyati cheklangan o‘quvchilarga mo‘ljallangan muassalalar tarbiyachilari, o‘qituvchilari hamda ularning ota-onalariga mo‘ljallangan.