NOGIRON BOLALARNI IXTISOSLASHGAN MUASSASALARGA JOYLASHTIRISH VA ULARNING O‘Z OILASIDA YASHAMASLIGI BO‘YICHA DAVLAT ME’YORLARI - Xusanovna , Shukurova Toshbibi (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola ruhiy va jismoniy imkoniyati cheklangan o‘quvchilarga mo‘ljallangan muassalalar tarbiyachilari, o‘qituvchilari hamda ularning ota-onalariga mo‘ljallangan bo‘lib, huquqiy hamda me’yoriy davlat hujjatlarini yoritishga qaratilgan.