MILLIY DASTUR VA YANGI AVLOD DARSLIKLARI ASOSIDA O‘QUVCHILARDA ZAMONAVIY BILIM VA KO‘NIKMALARNI RIVOJLANTIRISHNING ILMIY-PEDAGOGIK ASOSLARI - JO‘RAYEVNA , SHODIYEVA MATLUBA (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada milliy dastur va yangi avlod darsliklari asosida o‘quvchilarda zamonaviy bilim va ko‘nikmalarni rivojlantirishning ilmiy-pedagogik asoslari yoritilgan. Shuningdek, kollaboratsiya, kommunikativlik, kritik va kreativ tushunchalarining batafsil tahlili keltirilgan.