ONA TILI VA O‘QISH SAVODXONLIGI DARSLARIDAGI KICHIK NASRIY ASARLARNI O‘TISHDA MUSTAQIL ISHLARDAN FOYDALAISH - Xolboyevna , Shodiyeva Jamila (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga ertak, hikoya janrlarini o‘tishda mantiqiy tiopshiriqlar orqali mustaqil fikrlashga o‘rgatish usullari haqida metodik tavsiyalar berilgan.