O‘QUVCHILARNI BADIIY ASAR TAHLILIGA O‘RGATISHDA SAVOL VA TOPSHIRIQLARDAN FOYDALANISH USULLARI - Xolboyevna, Shodiyeva Jamila; Amirova, Ergasheva Gulshoda (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada badiiy asarlarlarni tahlil qilish orqali o‘quvchilarning tafakkurini o‘stirish shakl va vositalarini belgilash, boshlang‘ich sinflarda o‘tiladigan badiiy asarlar mazmunini o‘quvchilarga oson, tushunarli qilib o‘rgatish uchun savol va topshiriqlardan unumli foydalanish usullari haqida tavsiyalar berilgan.