UZULUKSIZ TA’LIM TIZIMIDA INKLYUZIV TA’LIMNING TUTGAN O‘RNI - Yusipbay qizi , Shakirova Salima (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim nima? Nega bugungi kunda unga katta e’tibor qaratilmoqda? Uni tashkil etishning maqsadi nima va uni sifatli tashkil etishning bir necha bosqichlari haqida so‘z yuritamiz.