КАР ВА ЗАИФ ЭШИТУВЧИ БОЛАЛАР МАКТАБ ИНТЕРНАТЛАРИДА, ЎҚУВЧИЛАРНИНГ ТАЛАФФУЗИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ВА ЭШИТИШ ИДРОКИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ БЎЙИЧА ЯККА МАШҒУЛОТЛАР МАЗМУНИ - Ф.Х., Саламова (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Кар ва заиф эшитувчи болаларнинг талаффузини шакллантириш ва эшитиш идрокини ривожлантириш бўйича якка машғулот коррекцион машғулот ҳисобланади. Ўқув режада ўқув фанлари ва уларга ажратилган соатлар давлат компоненти ва мактаб компоненти тарзида ажратилади.