MAKTABGA TAYYORLOV GURUHI TARBIYACHILARING FASBIY KOMPETENSIYASINI TAKOMILLASHTIRISH – IJTIMOY ZARURAT SIFATIDA - Komilovna, Ravshanova Xafiza (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Maqola 6-7 yoshidagi bolalarni xar tomonlama rivojlantirishda, ularni maktabga tayyorlashda tarbiyachining o‘rni haqida, maktabga tayyorlov guruhi tarbiyachisi bolalarni maktabga tayyorlash jarayonida nimalarga ahamiyat berishi kerakligi haqida, ularda kaspiy kompitentlikni rivojlantirish haqida fikr yuritilgan