MUAMMOGA ASOSLANGAN TA’LIM(PBL) DOIRASIDA CHIZMACHILIK DARSLARINI TASHKIL ETISH VA SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Ahrorovna, Rahmonova Dilafro‘z (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Anotatsiya: Darslarni tashkil etishda mavzuni o‘ganish muhimligini bir necha sabablarini topish, real hayotga bog‘lash, yangi tajribalar orqali muammolarni hal qilish yo‘llarini o‘rgatish.