MAMLAKATIMIZDA QONUN USTUVORLIGINI TA’MINLASHDA HUQUQIY MADANIYATNING AHAMIYATI - Kamolovich, Qudratilloyev Shohro‘z (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada mamlakatimizda qonun ustuvorligini ta’minlashda huquqiy madaniyatning ahamiyati ilmiy-falsafiy jihatdan asoslab berilgan. Shuningdek, huquqiy madaniyatni shakllantirish yuzasidan taklif va mulohazalar bilan boyitilgan.