ONA TILI VA O‘QISH SAVODXONLIGI DARSLARIDA FANGA OID KOMPETENSIYALARNI SHAKLLANTIRISHNING DIDAKTIK IMKONIYATLARI - Kamolovich, Qoraboyev Husniddin; Xamro qizi , Xamroyeva Nazokat (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ona tili va o‘qish savodxonligi darslarida fanga oid kompetensiyalarni shakllantirishning didaktik imkoniyatlari tahlil qilingan. Fanga oid kompetensiyalarning mazmuni aks ettirib berilgan. Ona tili va o‘qish savodxonligi darslarida fanga oid kompetensiyalarni shakllantirishga oid metodik tavsiyalar keltirilgan.