VIRTUАL TА’LIM MUHITIDА O‘QITUVCHILАR KАSBIY MАLАKАSINI OSHIRISHNING DIDАKTIK MODELI - Jalilovich , Oqnazarov To‘lqin; Eshmuratovna , Boymuratova Mexriniso (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada virtuаl tа’lim muhitidа o‘qituvchilаr kаsbiy mаlаkаsini oshirishning didаktik modeli yoritilgan.