MAMLAKATIMIZDA O‘QITUVCHI-PEDAGOGLARNI HUQUQIY MAQOMINI MUSTAHKAMLASHNING HUQUQIY ASOSLARI - Oripov, Jamshid (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada muallif mamlakatimizda o‘qituvchi- pedagoglarni huquqiy maqomini mustahkamlashning huquqiy asoslari ha ularda huquqiy ong va huquqiy madaniyatni shakllantirishning zarurligi yuzasidan fikrlar nazariy asosda yoritib bergan.