O‘QITUVCHILARNI KASBIY RIVOJLANTIRISh - Kamola, Oqilova (FAN, TA'LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotasiya. Maqolada o‘qituvchilarning kasbiy rivojlanish tushunchasining mohiyati, uning o‘ziga xosliklari yoritilgan, o‘qituvchilarni uzluksiz kasbiy rivojlantirish masalalari, malaka oshirish tizimida olib borilgan tadqiqot ishlari tahlil qilingan hamda o‘qituvchilarda motivasion tayyorlik kompetentligini rivojlantirish bosqichlari modeli ishlab chiqilgan.